Tryksager og design

Grafisk design og logo


Når du starter firma skal man bruge et logo. 

Det kan hvis man ønsker det blot være en tekst, og vil man noget mere eller have et specielt udtryk der adskiller sig fra dine konkurenter kan vi designe dit logo.


Vi designer dit logo sammen med dig, det bliver udført af os, det vil sige du får et unikt logo og ikke et der er masseproduceret i østen og brugt til 100 andre firmaer.

Tryksager... visitkort og meget mere


Vi hjælper dig godt igennem junglen af tryksager.

Skal det være tyktpapir? Tyndt? Hvad med om det skal bruges til stempelkort?

Den grafiske opsætning kan vi leverer eller vi kan trykke ud fra din egen trykklare fil.


Og tryksager er meget mere end visitkort. Det er blandt andet: 


✅Beachflag

✅Bannere

✅Foldere

✅Hæfter

✅Visitkort

✅Flyers

✅Kopper

✅og meget mere... vi løser din tryksag.

Tryksager, visitkort, kopper, flyers, foldere, stempelkort
Udpluk af logoer v har designet

Om Dekodan


Dekodan er dit skilte- og reklamefirma på Sydfyn og i Faaborg Midtfyn. Vi er helt tæt beliggende i Vester Skerninge lige mellem Faaborg og Svendborg.


Så hvis du står og mangler en pålidelig partner til at øge din kendskabsgrad, er du kommet til det helt rigtige sted.  Vi udfører alt hvad der rimer på skilte og reklame.


Vi er en fleksibel virksomhed, som kan levere alt lige fra små tryksager til store facadeskilte, dekoration, indpakning af biler, samt solfilm.

Mulighederne hos dekodan er mange. Det er kun dig og din fantasi der sætter grænser, hvad angår markedsføring.


Hos dekodan har vi begge ben solidt plantet på jorden, og vi sætter altid kunderne i første række. Vi står altid klar med et smil til at hjælpe, og vi tager gerne en hyggelig snak med vores kunder, for at vi kan tilpasse os kundernes behov og ønsker. Vi ved hvor vigtig kommunikationen er, og vi lægger stor vægt på at nå målet i fællesskab med vores kunder. Vi mener, at hvis man møder kunden i øjenhøjde, fås den bedste oplevelse, og dermed opnås det bedste resultat. Det sætter vi en stor dyd i, at opnå med hver enkelte kunde. 


Ligesom på alle andre områder, sker der hele tiden udvikling i branchen, og nye teknologier kommer til. Dette tager Dekodan selvfølgelig højde for, og der bruges altid de materialer, og den teknologi, som er bedst egnet til din opgave, for at sikre et højt fagligt produkt.


Det er meget vigtigt for os, at vi opnår det bedste resultat med de rigtige materialer, og den bedst egnede teknologi.

Så står du og mangler et fynsk, pålideligt skiltefirma, som er fleksibelt og altid sætter kunderne først? Så kontakt dekodan


Hilsen Dan-Koch Hansen, ejer af Dekodan.dk

Dekodan

Faaborgvej 28B

5762 Vester Skerninge


3M certificeret i solfilm og sikkerhedsfilm

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend