Skilte og print
Facadeskiltning for Café Fruens Vilje udført i udfræste bogstaver
Renovering af facade for click
Skilt med folie til den lille butik
UV-Print på hulfolie, Oneway vision til Fyns Almennyttige Boligselvskab
Udfræste facadebogstaver til Svendborgsund havecenter

Facadeskilte


Dekodan tilbyder hvad du har behov for af facade løsninger.


Løsningen kan være alm. aluplade, aluplade med eller uden svøb, udfræste bogstaver, selvklæbende folie eller en  helt trejde løsning der passer til dig og din forretning.


Lysskilte


Idag er lyskilte meget mere elegante samt billige i drift da der stort set kun bliver brugt LED-lys, og får man produceret med fokus på kvalitet holder LED-lyset også rigtig mange timer.


Lysskilte kan både være med transcusent folie, heldækkeden folie med negativt udskårne tekster eller med et overlæg af fræs eller forskellelige akryler.

Selvklæbene foliebogstaver eller figurer


Det helt klassike skærefolie, som man producerer udskårende tekster, figurer eller logoer af kender de fleste.


Man bruger dette til dekorationer af biler, bådnavne, postkassenavne, vinduer og meget andet og til dato, den mest brugte dekorationmetode.


Den helt store forskel i skærefolie for dig som forbruger er om der bliver brugt en folie der passer i holdbarhed og pris til din opgave. 

Storformatprint, klister eller plakater


Skal vi printe et stort fulddækkende klistermærke til en lastbil-hænger eller producere små klistermærker til dine varer?


Med storformatprint kan vi både tilbyde print som solvent med og uden laminat, med og UV-print på flatbed direkte på plader eller andre emner.

Fræs


Hos dekodan kan vi også lave fræs.

Bogstaver og figurer i PVC, akryl, mdf eller krydfinér og mange andre materialer.


Og med uv-print kan vi ligge det direkte over og printe på emnet - måske lave efterbehandlingen med folien eller lige hvad du ønsker.

Pylon renoveret for Den Lille Butik og Assens Kommune
Udhægsskilt på rørgalge for butik i Svendborg
Byggeskilt til håndværkeren
Serigrafiske klistermærker og skilte

Pyloner


En pylon er en elegant måde at prensentere, her bor din virksomhed, en pylon er oftest placeret lige ud til vejen hvor de som skal finde dig kan se hvor du bor.

En pylon kan leveres i mange former og størrelse, der er ingen standardmål, derfor bliver de produceret lige som du har brug for, du kan få fræst eller få folie på og med eller uden LED-lys.


Udhængsskilte - Galgeskilte


Et udhængskilt eller galgeskilte er ofte brugt i gågader, i butikscentre og hvor man gerne vil have opmærksomhed fra trafik, gående eller kørende der skal se et tydeligt skilt når de kommer forbi.


Udhængsskilte udføres både som lyskilte men også i den gammeldags stil i smedejern med krummeluger. 

Byggeskilte og bannere


Er du håndværker? Så har du højest sansynligt brug for et lovpligtigt bygge skilt.

Ring til Dekodan på 22 32 31 33 eller kig forbi, så skal vi hurtigt producere et eller flere til dig så du kan leve op til de gældene regler.

Husk og CVR nummer på din gulpladebil, og husk det er ikke nok med dit CVR nummer, dit fimanavn som CVR nummeret er registreret til skal også fremgå tydeligt, og her kender vi naturligvis reglerne for størrelser og synlighed.

Serigrafi


"Egner sig rigtigt godt til større oplag, besværlige emner eller hvis du er kræsen med kvaliteten"


Silketryk er en gammel japansk kunst tradition og tryk metode, som er mere end 1000 år gammel. Oprindeligt pressede man farven gennem silke, og opnåede derved et meget præcist og opretstående tryk, som skiller sig ud fra andre trykmetoder, lige netop ved at farven ikke mases ud, men står op derved fremstår trykket meget mere tydeligt og skarpt.


I dag har trykmetoden fået tilnavnet serigrafi. Grundmetoden er stadig den samme – dog bruger man ikke silke-væv spændt op på træ – i stedet bruger vi polyester-væv, som spændes op, som et trommeskind, på aluminiums-rammer.


Resultatet er en helt unik trykkvalitet, og så er det betydeligt mere holdbart - f.eks. set i forhold til offset-tryk.

Det er vejrbestandige tryk, som hverken bleges af sollys, vejr og vind.

Desuden er trykkene afvaskelige og rengøringsvenlige.


Kendetegnet for serigrafi er en farveægthed på 7, på det der kaldes ”uld-skalaen”. (Som betegner den høje lysægthed) Hvilket med andre ord vil sige, at en kunst-plakat eksempelvis kan hænge 7 år sollys uden at falme.