Uforpligtende rådgivning og tilbud

Et uforpligtende tilbud


Du kan altid få et uforligtende tilbud eller overslag.

Efter mange år i branchen og via vores erfaring kan vi oftest ud fra vores snak give et overslag på hvad din opgave vil koste.

Hos os koster det ikke noget at spørge.Gratis rådgivning


Du skal naturligvis indhente flere tilbud, og for at kunne sammenligne pærer og pærer, giver vi ganske gratis dig rådgivning.

Vores erfaring siger at pris og kvalitet oftest hænger sammen da der er stor forskel på kvalitet og holdbarhed af de materialer der bliver brugt.


For eksempel findes der selvklæbende folier til mange formål, de forskellige kvaliteter er produceret til at kunne holde 6 mdr., 2 år eller optil 5, 7 eller 12 år.

Snakker vi solfilm er der oftest 50% forskel på effektiviteten om det er monteret ude eller inde.

Vi monterer i 90% af vores solfilm udvendigt.


Også montagen skal man være opmærksom på, har din montør styr på hvilket forbearbejdelse med hensyn til rengøring og affedtning samt montageteknik der skal bruges til de forskellige produkter? Det spiller også ind på holdbarheden.

Om Dekodan


Dekodan er dit skilte- og reklamefirma på Sydfyn og i Faaborg Midtfyn. Vi er helt tæt beliggende i Vester Skerninge lige mellem Faaborg og Svendborg.


Så hvis du står og mangler en pålidelig partner til at øge din kendskabsgrad, er du kommet til det helt rigtige sted.  Vi udfører alt hvad der rimer på skilte og reklame.


Vi er en fleksibel virksomhed, som kan levere alt lige fra små tryksager til store facadeskilte, dekoration, indpakning af biler, samt solfilm.

Mulighederne hos dekodan er mange. Det er kun dig og din fantasi der sætter grænser, hvad angår markedsføring.


Hos dekodan har vi begge ben solidt plantet på jorden, og vi sætter altid kunderne i første række. Vi står altid klar med et smil til at hjælpe, og vi tager gerne en hyggelig snak med vores kunder, for at vi kan tilpasse os kundernes behov og ønsker. Vi ved hvor vigtig kommunikationen er, og vi lægger stor vægt på at nå målet i fællesskab med vores kunder. Vi mener, at hvis man møder kunden i øjenhøjde, fås den bedste oplevelse, og dermed opnås det bedste resultat. Det sætter vi en stor dyd i, at opnå med hver enkelte kunde. 


Ligesom på alle andre områder, sker der hele tiden udvikling i branchen, og nye teknologier kommer til. Dette tager Dekodan selvfølgelig højde for, og der bruges altid de materialer, og den teknologi, som er bedst egnet til din opgave, for at sikre et højt fagligt produkt.


Det er meget vigtigt for os, at vi opnår det bedste resultat med de rigtige materialer, og den bedst egnede teknologi.

Så står du og mangler et fynsk, pålideligt skiltefirma, som er fleksibelt og altid sætter kunderne først? Så kontakt dekodan


Hilsen Dan-Koch Hansen, ejer af Dekodan.dk

Dekodan

Faaborgvej 28B

5762 Vester Skerninge


3M certificeret i solfilm og sikkerhedsfilm

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend