Kontakt

KONTAKT INFORMATION

Adresse

Faaborgvej 28B, 5762 Vester Skerninge

Åbningstider

Hverdage 8.00 - 16.00

KONTAKT  FORMULAR

 
 
 
 
 
 
 

Dekodan er dit skilte- og reklamefirma på Sydfyn og i Faaborg Midtfyn, vi er helt tæt på beliggende i Vester Skerninge lige mellem Faaborg og Svendborg.

Så hvis du står og mangler en pålidelig partner til din i synlighed, er du kommet til det helt rigtige sted - udfører alt hvad der rimer på skilte og reklame.

Vi er en fleksibel virksomhed, som kan levere alt lige fra små tryksager til store facadeskilte, dekoration, indpakning af biler, samt solfilm.

Mulighederne hos dekodan er mange,  vi finder den løsning, der passer dig og dine behov bedst.

Hos dekodan har vi begge ben solidt plantet på jorden, og vi sætter altid kunderne i første række. Vi står altid klar med et smil til at hjælpe, og vi tager gerne en hyggelig snak med vores kunder, for at vi kan tilpasse os kundernes behov og ønsker.

Vi ved hvor vigtig kommunikationen er, og vi lægger stor vægt på at nå målet i fællesskab med vores kunder. Vi mener, at hvis man møder kunden i øjenhøjde, fås den bedste oplevelse, og dermed opnås det bedste resultat.

Ligesom på alle andre områder, sker der hele tiden udvikling i branchen, og nye teknologier kommer til. Dette tager dekodan selvfølgelig højde for, og der bruges altid de materialer, og den teknologi, som er bedst egnet til din opgave.

Det er meget vigtigt for os, at vi opnår det bedste resultat med de rigtige materialer, og den bedst egnede teknologi.

Så står du og mangler et fynsk, pålideligt skiltefirma, som er fleksibelt og altid sætter kunderne først? Så kontakt dekodan


Hilsen Dan-Koch Hansen

dekodan

Faaborgvej 28B

5762 Vester Skerninge


3M certificeret i solfilm og sikkerhedsfilm