Vi tilbyder

"Din Profil, Dit Look, Vores Samarbejde."

 

Velkommen til Dekodan.

Gå på opdagelse i de forskellige kategorier. Du vil opdage at Dekodan stort set er leveringsdygtige i alt hvad der skal til får at få din profil ud til dine kunder.

Vi løser alt - lige fra det grafiske til produtionen og naturligvis og montagen.

Både for iværksætteren, enkelmandsvirksomheden og de landsdækkende kæder og virksomheder.

 

God førnøjelse, Hilsen Dan - Dekodan

Billede af Dan - indehaver af Dekodan.

Om

 

Dekodan er din skilte- og reklamepartner på Sydfyn lige mellem Svendborg & Fåborg. Så hvis du står og mangler en pålidelig partner, inden for disse områder, er du kommet til det helt rigtige sted.

Vi er en fleksibel virksomhed, som kan levere alt lige fra små tryksager til store facadeskilte, dekoration, indpakning af biler, samt solfilm. Mulighederne hos Dekodan er mange, så kontakt os, og vi finder den løsning, der passer dig og dine behov bedst.

Hos Dekodan har vi begge ben solidt plantet på jorden, og vi sætter altid kunderne i første række. Vi står altid klar med et smil til at hjælpe, og vi tager gerne en hyggelig snak med vores kunder, for at vi kan tilpasse os kundernes behov og ønsker. Vi ved hvor vigtig kommunikationen er, og vi lægger stor vægt på at nå målet i fællesskab med vores kunder. Vi mener, at hvis man møder kunden i øjenhøjde, fås den bedste oplevelse, og dermed opnås det bedste resultat.

Ligesom på alle andre områder, sker der hele tiden forandring i branchen, og nye teknologier kommer til. Dette tager Dekodan selvfølgelig højde for, og der bruges altid de materialer, og den teknologi, som er bedst egnet til din opgave. Det er meget vigtigt for os, at vi opnår det bedste resultat med de rigtige materialer, og den bedst egnede teknologi.

 

Så står du og mangler en sydfynsk, pålidelig skiltemand, som er fleksibel og altid sætter kunderne først? Så kontakt Dekodan.

 

Kontakt

 

Dekodan

Fåborgvej 28B, 5762 V. Skerninge

Cvr: 28250118

 

Telefon: 22 32 31 33

mail: mail@dekodan.dk

web: www.dekodan.dk samt på facebook og instagram

 

Billede af Dekodan - Vi glæder os altid til at møde nye kunder og i samarbejde profilere din virksomhed med reklame der ses.