Tryk på tøj

Tryk på tøj

Tryk på dit arbejdstøj giver et proffesionelt og strømlinet look til din virksomhed, og man skal ikke glemme at det er endnu et touch-point hvor dine kunder igen ser dit logo og bedre husker dig og dit firma.


Vi trykker stort set på alt, og tilpasser løsningen efter mængden så du altid får den mest rentable løsning.


Hos Dekodan kan du også købe tøjet til engrospriser, vi forhandler Clique, Projob som er mærker kendt for den gode kvalitet.

Her kan du få t-shirts, poloer, sweatshirts, skjorter, arbejdstøj og meget mere.


Tryk på t-shirt og sweatshirts for Ollerup Auto
Tryk på t-shirts for stafet for livet i Bogense
Tryk på poloer til Froggaming i Odense
Tryk med Dekodan logo på polo

Om


Dekodan er din skilte- og reklamepartner på Sydfyn lige mellem Svendborg & Fåborg. Så hvis du står og mangler en pålidelig partner, inden for disse områder, er du kommet til det helt rigtige sted.

Vi er en fleksibel virksomhed, som kan levere alt lige fra små tryksager til store facadeskilte, dekoration, indpakning af biler, samt solfilm. Mulighederne hos Dekodan er mange, så kontakt os, og vi finder den løsning, der passer dig og dine behov bedst.

Hos Dekodan har vi begge ben solidt plantet på jorden, og vi sætter altid kunderne i første række. Vi står altid klar med et smil til at hjælpe, og vi tager gerne en hyggelig snak med vores kunder, for at vi kan tilpasse os kundernes behov og ønsker. Vi ved hvor vigtig kommunikationen er, og vi lægger stor vægt på at nå målet i fællesskab med vores kunder. Vi mener, at hvis man møder kunden i øjenhøjde, fås den bedste oplevelse, og dermed opnås det bedste resultat.

Ligesom på alle andre områder, sker der hele tiden forandring i branchen, og nye teknologier kommer til. Dette tager Dekodan selvfølgelig højde for, og der bruges altid de materialer, og den teknologi, som er bedst egnet til din opgave. Det er meget vigtigt for os, at vi opnår det bedste resultat med de rigtige materialer, og den bedst egnede teknologi.


Så står du og mangler en sydfynsk, pålidelig skiltemand, som er fleksibel og altid sætter kunderne først? Så kontakt Dekodan.


Kontakt


Dekodan

Fåborgvej 28B, 5762 V. Skerninge

Cvr: 28250118


Telefon: 22 32 31 33

mail: mail@dekodan.dk

web: www.dekodan.dk samt på facebook og instagram


Billede af Dekodan - Vi glæder os altid til at møde nye kunder og i samarbejde profilere din virksomhed med reklame der ses.