Solfilm
Billede af bil hvor der er installeret solfilm - med 20% lysgennemtrængning.
MAXPRO solfilm 5%
MAXPRO Solfim 20%
MAXPRO solfilm 35%

Solfilm i bilen

”Udover at få tonet ruder giver solfilm beskyttelse mod varme og uv stråling”


Solfilm i bilen har mange formål, og kan bruges hvad enten det er til privaten eller erhvervet. Solfilm beskytter bla. mod varme, og kan få de lange køreture om sommeren til at være mere komfortable. Dette er til glæde for de mennesker og dyr, der måtte opholde sig i bilen.


Solfilmen gør det også sværere for uønskede personer at se ind i bilen, og derfor vil eventuelle værdifulde ting, som efterlades i bilen, være mindre synlige. Det er også en bonus, da flere forsikringsselskaber i dag kræver, at gulpladebiler har noget, som skærmer af for indkig. Alle solfilm, der bruges hos Dekodan, er fra MAXPRO, som leverer den bedste teknologi på markedet pt.


Billede af båd hvor der er installeret solfilm.
Billede af bygnings solfilm monteret for Egebjerg Motionscenter

Bygnings solfilm

”Med solfilm kan du få skruet ned for varmen i kontoret og beskytte mod at dine varer falmer i butikken”

Solfilm har mange egenskaber og er derfor populært i både erhvervslivet og privaten. De mange egenskaber gør også at der findes mange anvendelsesmuligheder. Hvad enten det er for at dæmpe lys og varme, eller for at beskytte mod falming/beskadigelse af varer, så findes der en løsning.


Mulighederne er mange og derfor svære at finde rundt i, kontakt os derfor i dag, så finder vi sammen løsningen.


Om


Dekodan er din skilte- og reklamepartner på Sydfyn lige mellem Svendborg & Fåborg. Så hvis du står og mangler en pålidelig partner, inden for disse områder, er du kommet til det helt rigtige sted.

Vi er en fleksibel virksomhed, som kan levere alt lige fra små tryksager til store facadeskilte, dekoration, indpakning af biler, samt solfilm. Mulighederne hos Dekodan er mange, så kontakt os, og vi finder den løsning, der passer dig og dine behov bedst.

Hos Dekodan har vi begge ben solidt plantet på jorden, og vi sætter altid kunderne i første række. Vi står altid klar med et smil til at hjælpe, og vi tager gerne en hyggelig snak med vores kunder, for at vi kan tilpasse os kundernes behov og ønsker. Vi ved hvor vigtig kommunikationen er, og vi lægger stor vægt på at nå målet i fællesskab med vores kunder. Vi mener, at hvis man møder kunden i øjenhøjde, fås den bedste oplevelse, og dermed opnås det bedste resultat.

Ligesom på alle andre områder, sker der hele tiden forandring i branchen, og nye teknologier kommer til. Dette tager Dekodan selvfølgelig højde for, og der bruges altid de materialer, og den teknologi, som er bedst egnet til din opgave. Det er meget vigtigt for os, at vi opnår det bedste resultat med de rigtige materialer, og den bedst egnede teknologi.


Så står du og mangler en sydfynsk, pålidelig skiltemand, som er fleksibel og altid sætter kunderne først? Så kontakt Dekodan.


Kontakt


Dekodan

Fåborgvej 28B, 5762 V. Skerninge

Cvr: 28250118


Telefon: 22 32 31 33

mail: mail@dekodan.dk

web: www.dekodan.dk samt på facebook og instagram


Billede af Dekodan - Vi glæder os altid til at møde nye kunder og i samarbejde profilere din virksomhed med reklame der ses.