Skilte
billede af udfræste bogstaver monteret hos cafe fruens vilje i faaborg

Facadeskilte

Dekodan tilbyder hvad du har behov for af facade løsninger.

Løsningen kan være alm. aluplade, aluplade med eller uden svøb, udfræste bogstaver, selvklæbende folie eller en  helt trejde løsning der passer til dig og din forretning.

Pyloner

En pylon er en elegant måde at prensentere, her bor din virksomhed, en pylon er oftest placeret lige ud til vejen hvor de som skal finde dig kan se hvor du bor.

En pylon kan leveres i mange former og størrelse, der er ingen standardmål, derfor bliver de produceret lige som du har brug for, du kan få fræst eller få folie på og med eller uden LED-lys.

Billede af Pylon til Martins Tømrerforretning
Lyskilte hos Det Grønne Køkken

Lysskilte

Idag er lyskilte meget mere elegante samt billige i drift da der stort set kun bliver brugt LED-lys, og får man produceret med fokus på kvalitet holder LED-lyset også rigtig mange timer.

Lysskilte kan både være med transcusent folie, heldækkeden folie med negativt udskårne tekster eller med et overlæg af fræs eller forskellelige akryler.

Udhængsskilte/Galgeskilte

Et udhængskilt eller galgeskilte er ofte brugt i gågader, i butikscentre og hvor man gerne vil have opmærksomhed fra trafik, gående eller kørende der skal se et tydeligt skilt når de kommer forbi.

Udhængsskilte udføres både som lyskilte men også i den gammeldags stil i smedejern med krummeluger. 

Udhængskilt monteret på facaden hos fruentimmer i Svendborg
Lovpligtigt Byggeskilt til CT MultiService

Byggeskilte

Er du håndværker? Så har du højest sansynligt brug for et lovpligtigt bygge skilt.

Ring til Dekodan på 22 32 31 33 eller kig forbi, så skal vi hurtigt producere et eller flere til dig så du kan leve op til de gældene regler.

Husk og CVR nummer på din gulpladebil, og husk det er ikke nok med dit CVR nummer, dit fimanavn som CVR nummeret er registreret til skal også fremgå tydeligt, og her kender vi naturligvis reglerne for størrelser og synlighed.

Om


Dekodan er din skilte- og reklamepartner på Sydfyn lige mellem Svendborg & Fåborg. Så hvis du står og mangler en pålidelig partner, inden for disse områder, er du kommet til det helt rigtige sted.

Vi er en fleksibel virksomhed, som kan levere alt lige fra små tryksager til store facadeskilte, dekoration, indpakning af biler, samt solfilm. Mulighederne hos Dekodan er mange, så kontakt os, og vi finder den løsning, der passer dig og dine behov bedst.

Hos Dekodan har vi begge ben solidt plantet på jorden, og vi sætter altid kunderne i første række. Vi står altid klar med et smil til at hjælpe, og vi tager gerne en hyggelig snak med vores kunder, for at vi kan tilpasse os kundernes behov og ønsker. Vi ved hvor vigtig kommunikationen er, og vi lægger stor vægt på at nå målet i fællesskab med vores kunder. Vi mener, at hvis man møder kunden i øjenhøjde, fås den bedste oplevelse, og dermed opnås det bedste resultat.

Ligesom på alle andre områder, sker der hele tiden forandring i branchen, og nye teknologier kommer til. Dette tager Dekodan selvfølgelig højde for, og der bruges altid de materialer, og den teknologi, som er bedst egnet til din opgave. Det er meget vigtigt for os, at vi opnår det bedste resultat med de rigtige materialer, og den bedst egnede teknologi.


Så står du og mangler en sydfynsk, pålidelig skiltemand, som er fleksibel og altid sætter kunderne først? Så kontakt Dekodan.


Kontakt


Dekodan

Fåborgvej 28B, 5762 V. Skerninge

Cvr: 28250118


Telefon: 22 32 31 33

mail: mail@dekodan.dk

web: www.dekodan.dk samt på facebook og instagram


Billede af Dekodan - Vi glæder os altid til at møde nye kunder og i samarbejde profilere din virksomhed med reklame der ses.