Print og klæb

Print og Klæb

"En løsning er aldrig ens"

Derfor er Dekodan der for dig når du skal have udført en opgave hvor der skal bruges print eller klæb.

Muligerne er næsten endeløse og hvordan din opgave skal udføres bedst muligt har vi både ekspertisen, know-howet og løsningerne til...


Her på siden vil vi kort præsentere et lille udpluk af den brede palette der tilbydes.


Selvklæbene foliebogstaver eller figurer

Det helt klassike skærefolie, som man producerer udskårende tekster, figurer eller logoer af kender de fleste.

Man bruger dette til dekorationer af biler, bådnavne, postkassenavne, vinduer og meget andet og til dato, den mest brugte dekorationmetode.

Den helt store forskel i skærefolie for dig som forbruger er om der bliver brugt en folie der passer i holdbarhed og pris til din opgave. Der findes alt fra 2 - 12 års folier; monomeriske, polymeriske og støbte. Tag Dekodan med på råd når du skal have dekoreret din opgave.

Billede af selvklæbende bogstaver - her til Vester Skerninge Bilerne
Billede af storformatprint på selvklæbende folie - En opgave til Montenegro

Storformatprint, klistermærker eller plakater

Skal vi printe et stort fulddækkende klistermærke til en lastbil-hænger eller producere små klistermærker til dine varer?

Med storformatprint kan vi både tilbyde print som solvent med og uden laminat, med og UV-print på flatbed direkte på plader eller andre emner.

Dominglabels

"Det ekslusive klistermærke"

Skal dine klistermærker have et lille pep ekstra, så er der mulighed for at lave dominglabel.

Dominglabels starter som et helt "almindeligt" klistermærke, alt efter sluteffekt det skal have printes det på solventprint, thermoprint, uv-print eller det serigraferes, hermed er det muligt at få grafikken ud på alle medier med klæb; sølv, guld, hologram, grøn, lilla mat eller blank.

Når mærkerne er printet gennemgår de en proces hvor der ligges en "gummicoating" på.

Mærkerne kan kontourskæres i alle former og hvis det ønskes kan de laves til køleskabsmagneter som man kender det fra turistaktraktioner i merchadise butikken.

Billede af serigrafi rammen sticker, klistermærker, Streamer, tryk på emner, selvklæbende klistermærker

Serigrafi

"Egner sig rigtigt godt til større oplag, besværlige emner eller hvis du er kræsen med kvaliteten"


Silketryk er en gammel japansk kunst tradition og tryk metode, som er mere end 1000 år gammel. Oprindeligt pressede man farven gennem silke, og opnåede derved et meget præcist og opretstående tryk, som skiller sig ud fra andre trykmetoder, lige netop ved at farven ikke mases ud, men står op derved fremstår trykket meget mere tydeligt og skarpt.


I dag har trykmetoden fået tilnavnet serigrafi. Grundmetoden er stadig den samme – dog bruger man ikke silke-væv spændt op på træ – i stedet bruger vi polyester-væv, som spændes op, som et trommeskind, på aluminiums-rammer.

Resultatet er en helt unik trykkvalitet, og så er det betydeligt mere holdbart - f.eks. set i forhold til offset-tryk.

Det er vejrbestandige tryk, som hverken bleges af sollys, vejr og vind.

Desuden er trykkene afvaskelige og rengøringsvenlige.


Kendetegnet for serigrafi er en farveægthed på 7, på det der kaldes ”uld-skalaen”. (Som betegner den høje lysægthed) Hvilket med andre ord vil sige, at en kunst-plakat eksempelvis kan hænge 7 år sollys uden at falme.Fræs

Hos dekodan kan vi også lave fræs.

Bogstaver og figurer i PVC, akryl, mdf eller krydfinér og mange andre materialer.

Og med uv-print kan vi ligge det direkte over og printe på emnet - måske lave efterbehandlingen med folien eller lige hvad du ønsker.

Om


Dekodan er din skilte- og reklamepartner på Sydfyn lige mellem Svendborg & Fåborg. Så hvis du står og mangler en pålidelig partner, inden for disse områder, er du kommet til det helt rigtige sted.

Vi er en fleksibel virksomhed, som kan levere alt lige fra små tryksager til store facadeskilte, dekoration, indpakning af biler, samt solfilm. Mulighederne hos Dekodan er mange, så kontakt os, og vi finder den løsning, der passer dig og dine behov bedst.

Hos Dekodan har vi begge ben solidt plantet på jorden, og vi sætter altid kunderne i første række. Vi står altid klar med et smil til at hjælpe, og vi tager gerne en hyggelig snak med vores kunder, for at vi kan tilpasse os kundernes behov og ønsker. Vi ved hvor vigtig kommunikationen er, og vi lægger stor vægt på at nå målet i fællesskab med vores kunder. Vi mener, at hvis man møder kunden i øjenhøjde, fås den bedste oplevelse, og dermed opnås det bedste resultat.

Ligesom på alle andre områder, sker der hele tiden forandring i branchen, og nye teknologier kommer til. Dette tager Dekodan selvfølgelig højde for, og der bruges altid de materialer, og den teknologi, som er bedst egnet til din opgave. Det er meget vigtigt for os, at vi opnår det bedste resultat med de rigtige materialer, og den bedst egnede teknologi.


Så står du og mangler en sydfynsk, pålidelig skiltemand, som er fleksibel og altid sætter kunderne først? Så kontakt Dekodan.


Kontakt


Dekodan

Fåborgvej 28B, 5762 V. Skerninge

Cvr: 28250118


Telefon: 22 32 31 33

mail: mail@dekodan.dk

web: www.dekodan.dk samt på facebook og instagram


Billede af Dekodan - Vi glæder os altid til at møde nye kunder og i samarbejde profilere din virksomhed med reklame der ses.