Folie på bilen
Billede af bilreklame for max´s brugtbiler i Vester Skerninge, Sydfyn.

Bilreklame

”Brug bilen som reklamesølje, vi tilbyder det hele lige fra layoutet til montagen”


Mange bruger i dag deres bil som reklame for deres virksomhed, og det er med god grund. Det er den billigste måde at markedsføre sin virksomhed på, men også den nemmeste. Vi har altid sagt, at det er din virksomheds visitkort på vejene, og derfor andres førstehåndsindtryk af din virksomhed. Derfor er det vigtigt med et layout, der virker, og som ser godt ud på din bil. Vi har stor erfaring inden for dette område. Din Profil, Dit Look, Vores Samarbejde.

Indpakning af biler

”Få et design som autolakering ikke kan klare. Wrap og styling med farveskift, GT striber og meget mere.”

Dekodan kan pakke din bil ind i alt, lige fra farveskift til beskyttelse – vi klarer det hele. Der er uendelig mange muligheder, når det kommer til indpakning, og det eneste som sætter grænsen er din fantasi. Fortæl os din idé, og vi tager en snak om det.

Dekodan er certificeret i Wrap af biler af blandt andet 3m og HEXIS.

Husk vi kan ikke skjule dybe ridser og buler med folie,  jo pænere udgangpunktet er jo bedre bliver resultatet.

Klik her for at se Skilt & Print Branchens vejledning for bilindpakning med skiltegaranti.

Billede af inpakning af motorhjælm.
Billede af Fiat 500 hvor der er monteret GT striber i hvid folie.

Styling

GT-striber, fartstriber, sommerfugle, flammer eller prikker.

Skal din bil have noget pep, kig ind med din idé og lad Dekodan udfører den.

Billede af bagagerum hvor der er monteret panelfolie som næsten ikke ses. Forhindre ridser fra ind og udtagning af vare, hunde, m.m.
Billede af bil hvor der er monteret lygtefolie, klarer slidte sandblæste lygter op.

Lygtefolie

Er dine lygter blevet "trætte" og er blevet sandblæste og ridsede? Vores lygtefolie kan få dine lyger til at se ud som nye igen. Det samler lyset igen, så du kan se og kan ses igen.

Kig ind og se en prøve på en rigtig lygte.


Om


Dekodan er din skilte- og reklamepartner på Sydfyn lige mellem Svendborg & Fåborg. Så hvis du står og mangler en pålidelig partner, inden for disse områder, er du kommet til det helt rigtige sted.

Vi er en fleksibel virksomhed, som kan levere alt lige fra små tryksager til store facadeskilte, dekoration, indpakning af biler, samt solfilm. Mulighederne hos Dekodan er mange, så kontakt os, og vi finder den løsning, der passer dig og dine behov bedst.

Hos Dekodan har vi begge ben solidt plantet på jorden, og vi sætter altid kunderne i første række. Vi står altid klar med et smil til at hjælpe, og vi tager gerne en hyggelig snak med vores kunder, for at vi kan tilpasse os kundernes behov og ønsker. Vi ved hvor vigtig kommunikationen er, og vi lægger stor vægt på at nå målet i fællesskab med vores kunder. Vi mener, at hvis man møder kunden i øjenhøjde, fås den bedste oplevelse, og dermed opnås det bedste resultat.

Ligesom på alle andre områder, sker der hele tiden forandring i branchen, og nye teknologier kommer til. Dette tager Dekodan selvfølgelig højde for, og der bruges altid de materialer, og den teknologi, som er bedst egnet til din opgave. Det er meget vigtigt for os, at vi opnår det bedste resultat med de rigtige materialer, og den bedst egnede teknologi.


Så står du og mangler en sydfynsk, pålidelig skiltemand, som er fleksibel og altid sætter kunderne først? Så kontakt Dekodan.


Kontakt


Dekodan

Fåborgvej 28B, 5762 V. Skerninge

Cvr: 28250118


Telefon: 22 32 31 33

mail: mail@dekodan.dk

web: www.dekodan.dk samt på facebook og instagram


Billede af Dekodan - Vi glæder os altid til at møde nye kunder og i samarbejde profilere din virksomhed med reklame der ses.