Partnerside
Partnerside

Denne side er tilegnet de virksomheder der på en eller anden vis hjælper, bidrager og eller støtter Dekodan. 


Det er anbefalede virksomheder, som Dekodan er i tæt samarbejde med dagligt, og som er med til at holde maskineriet i gang. 


"En stor tak til disse personer bag virksomhederne"


- Dan, ejer af DekodanAdmaster.dk 

Adresse


Slagelse, 4200


Telefonnummer 


+45 23 80 46 32

Email


Andreasrolsted@admaster.dkFotografering af produkter


Videoredigering 


Annoncering på de sociale medier


Tekstmateriale


Website optimering


Optimering af processer


Admaster.dk er en markedsføringsvirksomhed, som beskæftiger sig med at forbedre og optimere andre virksomheder, hvad angår kommunikation, markedsføring og design.


Jeg hjælper og bidrager, så i kan opnå den bedste version af jer selv og opnå succes gennem online markedsføring.


Hvad er Admaster?  

Hos Admaster får du hjælp til optimering af dine marketings-gange fra A til Z, så din virksomhed kan skabe et sundt, solidt og velfungerende fundament for at eskalere.


Hvem hjælper vi?


Admaster hjælper nyopstartede, små- og mellemstore virksomheder med at opnå succes via annonceringer på de sociale medier, herunder Facebook og Instagram. 


Hvem er jeg?


Admaster er en enkeltmandsvirksomhed, som fokuserer på online markedsføring. Virksomhedens styring og beslutninger er 100% af mig selv, Andreas Rathcke Rolsted, da jeg alene driver virksomheden. Mit største og primære fokus er, at yde en service i verdensklasse, samt at skabe resultater for din virksomhed. 

Om Dekodan


Dekodan er dit skilte- og reklamefirma på Sydfyn og i Faaborg Midtfyn. Vi er helt tæt beliggende i Vester Skerninge lige mellem Faaborg og Svendborg.


Så hvis du står og mangler en pålidelig partner til at øge din kendskabsgrad, er du kommet til det helt rigtige sted.  Vi udfører alt hvad der rimer på skilte og reklame.


Vi er en fleksibel virksomhed, som kan levere alt lige fra små tryksager til store facadeskilte, dekoration, indpakning af biler, samt solfilm.

Mulighederne hos dekodan er mange. Det er kun dig og din fantasi der sætter grænser, hvad angår markedsføring.


Hos dekodan har vi begge ben solidt plantet på jorden, og vi sætter altid kunderne i første række. Vi står altid klar med et smil til at hjælpe, og vi tager gerne en hyggelig snak med vores kunder, for at vi kan tilpasse os kundernes behov og ønsker. Vi ved hvor vigtig kommunikationen er, og vi lægger stor vægt på at nå målet i fællesskab med vores kunder. Vi mener, at hvis man møder kunden i øjenhøjde, fås den bedste oplevelse, og dermed opnås det bedste resultat. Det sætter vi en stor dyd i, at opnå med hver enkelte kunde. 


Ligesom på alle andre områder, sker der hele tiden udvikling i branchen, og nye teknologier kommer til. Dette tager Dekodan selvfølgelig højde for, og der bruges altid de materialer, og den teknologi, som er bedst egnet til din opgave, for at sikre et højt fagligt produkt.


Det er meget vigtigt for os, at vi opnår det bedste resultat med de rigtige materialer, og den bedst egnede teknologi.

Så står du og mangler et fynsk, pålideligt skiltefirma, som er fleksibelt og altid sætter kunderne først? Så kontakt dekodan


Hilsen Dan-Koch Hansen, ejer af Dekodan.dk

Dekodan

Faaborgvej 28B

5762 Vester Skerninge


3M certificeret i solfilm og sikkerhedsfilm

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend