Bygningsfilm

Bygnings solfilm

”Med solfilm kan du få skruet ned for varmen i kontoret og beskytte mod at dine varer falmer i butikken”

Solfilm har mange egenskaber og er derfor populært i både erhvervslivet og privaten. De mange egenskaber gør også at der findes mange anvendelsesmuligheder. Hvad enten det er for at dæmpe lys og varme, eller for at beskytte mod falming/beskadigelse af varer, så findes der en løsning.

 

Mulighederne er mange og derfor svære at finde rundt i, kontakt os derfor i dag, så finder vi sammen løsningen.

 

Sikkerhedsfilm

Sikkerhedsfilm til bygeninger har mange egenskaber - lige fra splint og skår sikring til indbruds sikring over til bombesikring. De forskellige typer giver mange anvendelsesmuligheder.

 

Mulighederne er mange og derfor svære at finde rundt i, kontakt os derfor i dag, så finder vi med sikkerhed løsningen til jeres behov.

 

Afskærmning

Hold nysgerige blikke ude.

Der er alverdens muligheder for hvordan man kan løse denne opgave, skal det være pratisk, dekorativt eller måske begge?

Materialerne der oftest er i brug til formålet er solfilm med spejleffekt, sandblæst folie eller hulfolie.

 

 

Clear-Tec folie

Få frisket pleksiglasruder op med Clear-Tec folie.

Med denne unikke folie, kan vi få dine plastikruder i f.eks. din port, campingvogn eller vindspejlet på din båd til at være næsten helt klare og næsten som nye igen.

 

 

Kontakt

 

Dekodan

Fåborgvej 28B, 5762 V. Skerninge

Cvr: 28250118

 

Telefon: 22 32 31 33

mail: mail@dekodan.dk

web: www.dekodan.dk samt facebook og instagram

 

Om

 

Dekodan er din skilte- og reklamepartner nær Svendborg. Så hvis du står og mangler en pålidelig partner, inden for disse områder, er du kommet til det helt rigtige sted.

Vi er en fleksibel virksomhed, som kan levere alt lige fra små tryksager til store facadeskilte, dekoration, indpakning af biler, samt solfilm. Mulighederne hos Dekodan er mange, så kontakt os, og vi finder den løsning, der passer dig og dine behov bedst.

Hos Dekodan har vi begge ben solidt plantet på jorden, og vi sætter altid kunderne i første række. Vi står altid klar med et smil til at hjælpe, og vi tager gerne en hyggelig snak med vores kunder, for at vi kan tilpasse os kundernes behov og ønsker. Vi ved hvor vigtig kommunikationen er, og vi lægger stor vægt på at nå målet i fællesskab med vores kunder. Vi mener, at hvis man møder kunden i øjenhøjde, fås den bedste oplevelse, og dermed opnås det bedste resultat.

Ligesom på alle andre områder, sker der hele tiden forandring i branchen, og nye teknologier kommer til. Dette tager Dekodan selvfølgelig højde for, og der bruges altid de materialer, og den teknologi, som er bedst egnet til din opgave. Det er meget vigtigt for os, at vi opnår det bedste resultat med de rigtige materialer, og den bedst egnede teknologi.

 

Så står du og mangler en sydfynsk, pålidelig skiltemand, som er fleksibel og altid sætter kunderne først? Så kontakt Dekodan.

 

Copyright dekodan 2018