Galleri

Galleri

Velkommen til Dekodans galleri.

Her kan du se et udpluk af de projekter vi i samarbejde med vores kunder har udført.

Galleriet opdateres løbende med nye spændene opgaver.

God førnøjelse.

Her har vi udført Bildekoration for Stop-Algerne.dk - udover det vectoriserede vi logoet så det også kunne bruges i lige så stor størrelse vi havde behov for.

 

Et spændene projekt hvor vi har wrappet og dekoreret denne corolla, bilen startede ud med at være aburginefarvet.

 

På Jyllandsringen fik FDM udført denne 3 farvet indpakning... Hvor lang tid mon bilen holdt?

 

En elegant løsning på en reklame til en varerbil. Printet med baggrund er tilpasset til "Ruderne".

 

Denne flotte båd har fået monteret fart striber samt solfilm. Striberne er skåret direkte på båden med en speciel skæretråd.

 

Denne nye Audi A7 blev indpakket fra ny i satinsort folie, så er den beskyttet mod vejr, vind og overfladeridser i lakken.

 

Årets Tømrer 2018 har fået udvidet vognparken med denne servicevogn.

 

 

Kontakt

 

Dekodan

Fåborgvej 28B, 5762 V. Skerninge

Cvr: 28250118

 

Telefon: 22 32 31 33

mail: mail@dekodan.dk

web: www.dekodan.dk samt facebook og instagram

 

Om

 

Dekodan er din skilte- og reklamepartner nær Svendborg. Så hvis du står og mangler en pålidelig partner, inden for disse områder, er du kommet til det helt rigtige sted.

Vi er en fleksibel virksomhed, som kan levere alt lige fra små tryksager til store facadeskilte, dekoration, indpakning af biler, samt solfilm. Mulighederne hos Dekodan er mange, så kontakt os, og vi finder den løsning, der passer dig og dine behov bedst.

Hos Dekodan har vi begge ben solidt plantet på jorden, og vi sætter altid kunderne i første række. Vi står altid klar med et smil til at hjælpe, og vi tager gerne en hyggelig snak med vores kunder, for at vi kan tilpasse os kundernes behov og ønsker. Vi ved hvor vigtig kommunikationen er, og vi lægger stor vægt på at nå målet i fællesskab med vores kunder. Vi mener, at hvis man møder kunden i øjenhøjde, fås den bedste oplevelse, og dermed opnås det bedste resultat.

Ligesom på alle andre områder, sker der hele tiden forandring i branchen, og nye teknologier kommer til. Dette tager Dekodan selvfølgelig højde for, og der bruges altid de materialer, og den teknologi, som er bedst egnet til din opgave. Det er meget vigtigt for os, at vi opnår det bedste resultat med de rigtige materialer, og den bedst egnede teknologi.

 

Så står du og mangler en sydfynsk, pålidelig skiltemand, som er fleksibel og altid sætter kunderne først? Så kontakt Dekodan.

 

Copyright dekodan 2018